Szolgáltatásaink

* Reklámtevékenység
Úgy gondolja, hogy cégének reklámra van szüksége, de nem ismeri a médiát? Ismeri a médiát, de nincs ideje arra, hogy médiatervezéssel –és vásárlással foglalkozzék? Nem akar állandó munkatársat alkalmazni reklámtevékenységének intézésére? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Pr-tanácsadás
Úgy érzi, hogy nem reklámra, hanem valami másra, netán a pr új lehetőségeire, eszközeire lenne cégének szüksége? Nincs megfelelő embere a feladatra? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Sajtótájékoztató-szervezés
Használhatatlan a sajtólistája? Nem tartott még soha sajtótájékoztatót? Nincs sajtókapcsolati munkatársa? Nincsenek médiakapcsolatai? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Kiadványgondozás
Nincs jó szövegírója? Nem beszél nyelveket? Nem biztos a helyesírása? Nem tud önállóan könyvet, kiadványt, szórólapot szerkeszteni, gyártatni, terjeszteni? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Rendezvényszervezés
Szeretné termékét, szolgáltatását partnereinek bemutatni, de nincs, aki megszervezné az eseményt? Nem tudja, hogyan is fogjon hozzá egy üzleti fogadás megrendezéséhez? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Konferenciaszervezés
Nem ismeri a konferenciatermeket? Cégének nincsenek konferenciaszervezéshez értő szakemberei? Nincsenek megfelelő technikai felszerelései? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Protokolltanácsadás
Különleges vendéget vár, de nem ismeri a protokoll előírásait? Meghívást kapott egy rendkívüli eseményre, de nem tudja, hogyan illik viselkednie? Nincs, aki felkészítené tárgyalásaira? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Vezetői támogatás
Beszédet kell mondania üzleti partnerei, munkatársai előtt, de segítség kellene a szövegíráshoz, a bemutatóanyag elkészítéséhez? Érzi, hogy cégében a belső tájékoztatás rendszere nem hibátlan? – Mi megoldjuk ezt a problémáját!

* Sajtófigyelés
Kíváncsi a cége sajtómegítélésére? Netán a piaci versenytársak lépéseire? Érdekli bizonyos témák sajtóvisszhangja, de nem tud órákat szánni erre a feladatra? – Mi megoldjuk ezt a gondját!

* Valamit kihagytunk?
Ha igen, kérjük, írja meg, milyen feladatot nem tud jól megoldani! Megbeszéljük! Hiszen a napi munka mind a nonprofit, mind az üzleti szféra szereplői számára új és új helyzeteket hozhat. Mi mindent megteszünk azért, hogy a hirtelen felmerülő vagy a régóta húzódó gondokat-feladatokat gyorsan, szakszerűen és eredményesen megoldjuk.

* Szolgáltatásaink díja
Szolgáltatásaink egyediek, ezért díjaink is egyediek. A szakmai javasolt díjtételeket figyelembe vesszük. Ügyfeleinkkel megbízási szerződést kötünk. A megbízási szerződés megkötéséig tárgyalási és tanácsadói óradíjat kérünk.

Copyright Via-Line Bt. 2005.

vissza a lap tetejére